U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Bartafel

Onderstaand een ruim assortiment aan bartafels of hoge tafels.
Door totaal maatwerk leveren wij ieder model, afmeting, kleur of schildereffecten welke passen in uw eetkamer of keuken. Een hoge tafel zorgt voor extra sfeer als keukentafel of eettafel. Als smalle tafel kunt u deze tafels ook vaak gebruiken als sidetable of tafel in een kleine ruimte. Tegenwoordig is de combinatie met aan 1 zijde barkrukken en aan de andere zijde de eettafel van een bank te voorzien erg populair. U kunt met ons uitvoerig in overleg om de juiste afmeting en kleur combinatie te bepalen.
Kortom: de bartafels zijn op vele manieren te gebruiken. Bijvoorbeeld als eettafel, statafel, sidetable of keukentafel.

Wij leveren binnen geheel Nederland en wij zijn vaak te vinden in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en omstreken. Levertijden zijn dus geen enkel probleem voor ons.

MAATWERK:
Denk bij uw keuze voor de afmeting van uw tafel aan het totaal te gebruiken oppervlak. Wat wij hiermee bedoelen is de afmeting van de bartafel, Het uitgeschoven staan van de barkrukken inclusief de dan nog benodigde loopruimte rondom. Dit bepaald uw werkelijke benodigde ruimte in uw eetkamer of keuken. Voor advies mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Kleuren: Voor een overzicht van reeds mogelijke kleuren voor uw tafelblad of onderstel verwijs ik u naar het overzicht kleurbehandelingen. Wanneer u hier op klikt verschijnt er een overzicht met kleurmogelijkheden.
Beitskleuren: de houtstructuur of tekening blijft behouden en geeft uw tafel een natuurlijke uitstraling.
Lakkleuren: Wij kunnen iedere Ral kleur in uw bartafel of hoge tafel behandelen. Het voordeel hiervan is dat u de kleuren in uw woning, eetkamer of keuken kunt laten terugkomen in uw bartafel. Wenst u ook uw tafelblad in een Ral kleur of andere lak dan behoud u niet de tekening en dus de natuurlijke uitstraling van uw tafel. Er ontstaat dan een modern landelijke en strakken tafel.
Wel blijven de lijnen tussen de planken meer zichtbaar. Mocht u dit niet wensen dan kunt u ook kiezen voor een tafelblad vervaardigd uit plaat. Neemt u dan gerust contact met ons op om e.e.a. te bespreken.

Model: Indien u een model op onze webshop heeft gezien maar u zou daar een aanpassing in willen zien? Bijvoorbeeld een stalen buiz als voetensteun of een extra lat in het onderstel dan is ook dit zeker mogelijk. Ook in dit geval dient u contact met ons op te nemen of een afspraak te maken in onze showroom in Roosendaal.

Zoals u bovenstaand kunt lezen is dit wat ons een bedrijf maakt waar totaal maatwerk mogelijk is.
Wij staan u graag te woord.

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst