U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Bartafel Amsterdam

Meer afbeeldingen

Bartafel Amsterdam

De modern landelijke bartafel of hoge tafel Amsterdam wordt op maat gemaakt en is voorzien van een kast. De indeling is door u in overleg eenvoudig aan te passen.


Lees Meer >>
Kleur behandelingen
Klik hier voor een gallerij met voorbeelden van kleur behandelingen

* Verplichte velden

€ 549,00
€ 549,00

Details

De bartafel Amsterdam is een modern landelijke en hoge tafel die is voorzien van een mooie kast. Door maatwerk kunt u in overleg met ons zelf uw indeling bepalen. Wenst u extra vakken in de kast, wel of geen wijnfles opslag mogelijkheid, wel of geen deurtje in de kast onder de tafel? Er is veel mogelijk.Bekijkt u ook eens de bartafel Utrecht. Het is een mooie aanvulling in uw interieur, eetkamer of keuken.

Uw op maat gemaakte tafel is in nagenoeg iedere afmeting en kleur combinatie te verkrijgen. Een overzicht van mogelijkheden in kleurbehandelingen vindt u via deze link: https://www.tabletime.nl/gallery/kleur-behandelingen Via de selectie mogelijkheden kunt u uw gewenste afmeting selecteren. Staat uw keuze er niet bij? Neemt u dan gerust contact met ons op via de mail of telefoon. Of maak een afspraak in onze showroom in Roosendaal.

Wij leveren binnen geheel Nederland en zijn regelmatig te vinden in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Breda etc.


Bereken verzendkosten
Loading...

Bartafel Amsterdam

EUR

€ 453,72

0