U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Bartafel Kruispoot Landelijk

Meer afbeeldingen

Bartafel Kruispoot Landelijk

De bartafel Kruispoot Landelijk of hoge tafel kan volledig op maat gemaakt worden en in diverse kleuren worden behandeld.


Lees Meer >>
Kleur behandelingen
Klik hier voor een gallerij met voorbeelden van kleur behandelingen

* Verplichte velden

€ 379,00
€ 379,00

Details

Deze bartafel Kruispoot Landelijk is vergelijkbaar met de bartafel Rotterdam echter met een extra balk in het onderstel. Deze hoge tafel wordt voornamelijk gebruikt als sidetable, haltafel of keukentafel en in een smalle uitvoering. 


Het voorbeeld is volledig geschilderd in een kras vaste lak Ral 9010. Uiteraard ook mogelijk in andere Ral kleuren en beitsen. Bij een lak raakt de hoge tafel de natuurlijke uitstraling van het hout kwijt. Bij een kleurbeits is er behoud van de houtstructuur en geeft de uitstraling een natuurlijk effect.

Afmeting: De hoogte van uw bartafel wordt bepaald door de zithoogte van de kruk. Gemiddeld is dit 74-76cm. Wij bieden onze hoge tafels daarom aan in een hoogte van 105cm. Mocht u krukken met een andere zithoogte hebben? Neem dan contact met ons op zodat wij uw tafel in de juiste hoogte kunnen vervaardigen.

Ook kunt u kiezen bij deze bartafel voor een schildereffect wat bijvoorbeeld een verouderd effect realiseerd. U kunt via de link: https://www.tabletime.nl/gallery/kleur-behandelingen een overzicht terugvinden van de verschillende behandelingen. Op die manier kunt u eenvoudig uw keuze bepalen. Staat uw kleur of afmeting van de tafel er niet bij? Neemt u dan gerust contact met ons op of breng een bezoekje aan onze showroom in Roosendaal.

Wij leveren in geheel Nederland en zijn regelmatig te vinden in Amsterdam, Utrecht , Rotterdam, Den Haag en Tilburg.
De levertijd is gemiddeld c.a. 4 weken na opdracht.


Bereken verzendkosten
Loading...

Bartafel Kruispoot Landelijk

EUR

€ 313,22

0