U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Bartafel Rotterdam

Meer afbeeldingen

Bartafel Rotterdam

Modern landelijke bartafel Rotterdam met kruispoot onderstel door maatwerk verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen.


Lees Meer >>
Kleur behandelingen
Klik hier voor een gallerij met voorbeelden van kleur behandelingen

* Verplichte velden

€ 459,00
€ 459,00

Details

Deze modern landelijke bartafel Rotterdam met kruispoot in het onderstel is een aanvulling in uw eetkamer of keuken.

Mocht u visite ontvangen dan is uit ervaring gebleken dat mensen er aan gaan zitten en staan en dat zorgt voor de gezellige sfeer. Een hoge tafel is zeker aan te raden.

Door totaal maatwerk is deze tafel verkrijgbaar in iedere maat en nagenoeg elke kleur of schildereffect. 

Afmeting: De hoogte van uw bartafel wordt bepaald door de zithoogte van de kruk. Gemiddeld is dit 74-76cm. Wij bieden onze hoge tafels daarom aan in een hoogte van 105cm. Mocht u krukken met een andere zithoogte hebben? Neem dan contact met ons op zodat wij uw tafel in de juiste hoogte kunnen vervaardigen.

Via het menu kunt u de standaard afmetingen en kleuren selecteren. Ook kunt u op de link https://www.tabletime.nl/gallery/kleur-behandelingen klikken voor een overzicht met foto's van kleurbehandelingen.

Op deze manier ontvangt u altijd uw gewenste eettafel of keukentafel naar uw wens. Mocht uw afmeting of kleur er niet bij staan? Neemt u dan gerust contact met ons op of breng een bezoekje aan onze showroom in Roosendaal. 
Wij leveren binnen geheel Nederland en zijn regelmatig te vinden in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Tilburg. Wij hanteren dus korte levertijden. Gemiddeld c.a. 4 weken na opdracht.


Bereken verzendkosten
Loading...

Bartafel Rotterdam

EUR

€ 379,34

0