U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

OPENINGSTIJDEN

Ma: Gesloten

Di: 10:00 - 16:00

Wo: 10:00 - 16:00

Do: 10:00 - 16:00

Vr: 10:00 - 16:00

Za: 10:00 - 16:00

 

Bezoek de showroom op afspraak

Tel: 06-37267639

Klantbeoordelingen

behandelingen

Maatwerk:

Bij Table Time kunt u iedere gewenste afmeting bestellen op de centimeter nauwkeurig. Op onze webshop staan enkel de reguliere maten. Mocht u een andere afmeting wensen? Neemt u dan gerust contact met ons op via mail, Facebook, Telefoon of sms. Wij staan u graag te woord. 

Ook de kleuren beits of lak zijn legio. Evenals met de afmetingen kunt u contact met ons opnemen indien uw kleur er niet bij staat of als u hier vragen over heeft. Ook schilderen wij onze meubelen in diverse kleur-effecten. Een verouderde uitstraling, een vintage look of gewoon een kleur combinatie. Er is veel mogelijk bij Table Time dus neem gerust contact met ons op of breng een bezoekje aan onze showroom.

 

Kwaliteit:

Al onze producten worden met uiterste zorg vervaardigd. De wijze van vervaardigen moet zorgen voor een nette natuurlijke uitstraling en een langere levensduur

Onderstaand alles op een rij:

- Splintervrij afgewerkt.

- De belangrijke onderdelen van het meubel worden afgewerkt met een extra beschermlaag. Uw meubel is gemakkelijk schoon te maken en geen blijvende kringen.

- Ieder onderdeel wordt rondom geschilderd om het werken van hout (kromtrekken) maximaal te voorkomen. Ook bij lichte krimp zult u geen kale plekken zien.

- schroeven maximaal weggewerkt.

- kieren worden netjes afgewerkt met een speciale kit.

- gebruik van krasvaste lakken en/of kwaliteitsbeitsen voor een nette en natuurlijke uitstraling en verlenging van de levensduur.

 

Verschil tussen beits of lak:

Bij de behandeling met een beits behoudt u de natuurlijke uitstraling van het hout. De structuur blijft zichtbaar. Bij behandeling met een lak krijgt een een egale kleur en is de structuur niet meer zichtbaar.