U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Landelijke eettafel Kruispoot

Meer afbeeldingen

Landelijke eettafel Kruispoot

Deze eettafel met kruispoot heeft een modern landelijke en natuurlijke uitstraling. Door maatwerk kunt u uw tafel in iedere afmeting en vele kleuren en schildertechnieken verkrijgen.


Lees Meer >>
Kleur behandelingen
Klik hier voor een gallerij met voorbeelden van kleur behandelingen

* Verplichte velden

€ 425,00
€ 425,00

Details

Deze eettafel met Kruispoot heeft een modern landelijke en natuurlijke uitstraling. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren.
Indien u ook het tafelblad laat lakken in bijvoorbeeld een witte of zwarte eettafel dan krijgt uw eettafel een meer modern uiterlijk. Op de eerste foto is een verftechniek toegepast wat een gebruikt uiterlijk laat zien. Tegen meerprijs verkrijgbaar door de extra behandelingstechniek. Standaard beitskleuren ook mogelijk via het keuzemenu. Wenst u een eiken, essen of beuken uitstraling dan behoord dit tot de mogelijkheden.

Het onderstel wordt meestal geschilderd in een lak. Mocht uw kleur van het onderstel of tafelblad niet in het menu staan? Geeft u gerust de kleur aan ons door. Middels maatwerk en schilder technieken is dit voor ons geen enkel probleem. Al onze meubelen worden voor u op maat gemaakt.

Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Roosendaal.


Bereken verzendkosten
Loading...

Landelijke eettafel Kruispoot

EUR

€ 351,24

0

0