U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Eettafel Leiden

Meer afbeeldingen

Eettafel Leiden

Eetkamertafel Leiden geeft een modern landelijke of natuurlijke uitstraling in uw interieur. Door totaal maatwerk geheel passend te maken in uw interieur.


Lees Meer >>
Kleur behandelingen
Klik hier voor een gallerij met voorbeelden van kleur behandelingen

* Verplichte velden

€ 479,00
€ 479,00

Details

De eettafel Leiden heeft een modern landelijke of natuurlijke uitstraling. Ons brede assortiment aan diverse kleur beitsen zorgen voor behoud van de houtstructuur wat de natuurlijke uitstraling behoudt en is prima passend te maken in ieder interieur.Greywash, whitewash blackwash en vele andere beitsen zijn mogelijk. Uw onderstel kunt u door ons laten behandelen met een kras vaste lak in iedere Ral kleur. Wenst u een witte hoogglans , zijdeglans of mat? Een zwarte of andere Ral kleur? Er is veel mogelijk. Nagenoeg iedere afmeting is door ons te vervaardigen waardoor ieder meubel ook daadwerkelijk in uw woning passend te maken is.. Wij vervaardigen totaal maatwerk. Table Time begeleidt u naar uw gewenste eindresultaat.

Heeft u vragen? Neemt u gerust contact met ons op of breng een bezoekje aan onze showroom aan de Badhuisstraat 18 in Roosendaal.

De levertijd is gemiddeld 4 weken na opdracht (in overleg mogelijk). Wij leveren binnen geheel Nederland en zijn regelmatig te vinden in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Leiden en Tilburg. Om die reden is de levertijd vaak geen probleem. 

UpSell Products

Salontafel Leiden
€147.93

Bereken verzendkosten
Loading...

Eettafel Leiden

EUR

€ 395,87

0