U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Salontafel

Onderstaand vindt u een ruim overzicht van onze salontafels. Wilt u een witte salontafel of een zwarte, een vierkante salontafel of bijzettafeltje? Er is veel mogelijk bij Table Time. Door totaal maatwerk is er veel keuze in afmeting, model en kleuren. Vind u een salontafel model wel mooi maar is deze te groot? Ook geen probleem. Nagenoeg ieder model is ook te vervaardigen als bijzettafeltje.
Bekijk onze kleurbehandelingen voor foto overzicht van de mogelijkheden.

MAATWERK:
Denk bij uw keuze voor de afmeting van uw tafel aan het totaal te gebruiken oppervlak. Wat wij hiermee bedoelen is de afmeting van de salontafel in combinatie met bijvoorbeeld de bank waarbinnen de salontafel moet vallen. Heeft u bijvoorbeeld een loungebank? Zorg er dan voor dat de salontafel binnen de afmeting van de bank blijft en hou rekening met de loopruimte van c.a 50cm. Op deze manier kunt u eenvoudig de afmeting van uw salontafel bepalen. Voor advies mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Kleuren: Voor een overzicht van reeds mogelijke kleuren voor uw tafelblad of onderstel verwijs ik u naar het overzicht kleurbehandelingen. Wanneer u hier op klikt verschijnt er een overzicht met kleurmogelijkheden.
Beitskleuren: de houtstructuur of tekening blijft behouden en geeft uw tafel een natuurlijke uitstraling.
Lakkleuren: Wij kunnen iedere Ral kleur in uw salontafel of bijzettafel behandelen. Het voordeel hiervan is dat u de kleuren in uw woning, eetkamer of keuken kunt laten terugkomen in uw tafel. Wenst u ook uw tafelblad in een Ral kleur of andere lak dan behoud u niet de tekening en dus de natuurlijke uitstraling van uw tafel. Er ontstaat dan een modern landelijke en strakke tafel.
Wel blijven de lijnen tussen de planken meer zichtbaar. Mocht u dit niet wensen dan kunt u ook kiezen voor een tafelblad vervaardigd uit plaat. Neemt u dan gerust contact met ons op om e.e.a. te bespreken.

Model: Indien u een model tafel op onze webshop heeft gezien maar u zou daar een aanpassing in willen zien? Bijvoorbeeld een lade of een open vak onder het tafelblad dan is ook dit zeker mogelijk. Ook in dit geval dient u contact met ons op te nemen of een afspraak te maken in onze showroom in Roosendaal.

Zoals u bovenstaand kunt lezen is dit wat ons een bedrijf maakt waar totaal maatwerk mogelijk is.
Wij staan u graag te woord.